hero image

Välkommen till EasyPark i Eslöv!

Information om EasyPark i Eslövs Kommun

Tack för att du väljer att parkera med EasyPark i Eslöv kommun! Med närvaro i nästan hela landet är EasyPark Sveriges mest använda parkeringsapp och allt fler städer ansluter sig till vår resa mot att göra städer mer levande. Vi jobbar ständigt med att utveckla vårt tjänsteutbud. I vår app kan du få hjälp med att hitta lediga parkeringsplatser genom FIND i utvalda städer, elbilsladdning, tillgång till garage med automatisk kameraparkering och mycket mer. Vi finns här för att göra din parkering så smidig som möjlig.

EasyPark Standard*

En tjänst för dig som vill ha en smidig parkeringsupplevelse i hela landet. Förutom Europas bästa täckning för mobilparkering får du tillgång till EasyParks hela utbud av tjänster.

För att använda EasyPark utan serviceavgift i Eslöv kommun, har vi utvecklat en lokal tjänst. EasyPark Eslöv Lokal.

image
Image

EasyPark Lokal Eslöv

Är ett alternativ utan extra kostnader för dig som endast parkerar på ytor som förvaltas av Eslöv kommun. För att välja det kostnadsfria alternativet följ nedan instruktioner:

  • Gå in på easypark.com/sv-se och klicka på "Logga in"

  • Här väljer du “Eslöv kommun”, då avaktiveras samtidigt EasyPark Standard. Du kan nu parkera utan serviceavgift på ytor som förvaltas av Eslöv kommun.

  • Om du aldrig har loggat in tidigare behöver du klicka på ”Kan inte logga in?”

  • Skriv in ditt telefonnummer inklusive landskod (+46).

  • När du har skapat ett nytt lösenord och loggat in, klicka på ”Min profil”.

*Pris: Kostnadsfri registrering. För de värden vi levererar med EasyPark Standard tar EasyPark ut en serviceavgift motsvarande 15% av parkeringsavgiften. (Minimum 4,95kr). Ingen serviceavgift tillkommer om parkeringen är gratis. Vi har även ett alternativ för dig som parkerar mycket, EasyPark Large! Mer information om det samt priser finns på easypark.com/sv-se.